dimecres, d’agost 24

Reedicó cartell didàctic d'arbres de Bèrnia

Després de dos mesos de treball i alguna que altra excursió per Bèrnia per fer les fotografies vos presentem el cartell didàctic sobre els arbres i arbrets de la serra de Bèrnia. Hem inclòs en el cartell aquelles espècies de port arbori (Macrofaneròfits) que formen part de la biodiversitat dels nostres boscos. També hem inclòs aquells arbustos (Nanofaneròfits) que encara que tenen alçades inferiors als 2 metres, podem arribar a una alçada superior i ha tindre l'aspecte d'un xicotet arbret. Evidentment no s'ha pogut posar totes les espècies que haguessim volgut per falta d'espai per la qual cosa no apareixen algunes espècies més pròpies de cultius com l'ametler, el garrofer o l'olivera/ullastre. També trobem a faltar altres espècies com el pi ver, la murta, el xop negre o els salzes que per exemple podem trobar a les Fonts de l'Algar.

Cartell 2010

Els cartells seran repartits per centres educatius de la contrada, centres culturals i associacions. Si estas interessat en tenir-ne un envia'ns un mail a abaivol@yahoo.es

3 comentaris:

 1. Hola!

  Hem agafat el cartell i l'hem posat a la secció "La Cambra" d'Infobenissa perquè estiga disponible també des d'eixa ubicació. Espere que no us moleste.

  Salut!,
  Joanba

  ResponSuprimeix
 2. Hola Joanba
  Com va a molestar-nos? Si sou de la casa!!

  ResponSuprimeix
 3. Hola,
  ens ha agradat i hem trobat interessant aquest article i aquest cartell i ens hem pres la llibertat de reproduir-ho:
  Arbres i arbrets de la serra de Bèrnia
  Suposem que no us molestarà.
  Salut, gràcies i endavant.
  Amics arbres · Arbres amics

  ResponSuprimeix